Retur/Reclamații

RETUR

Dacă produsul primit nu este ceea ce căutai sau mărimea nu ți se potrivește, îl poți returna în termen de 30 zile din momentul în care coletul este trimis din depozit!

ATENȚIE: NU avem posibilitatea de a face schimb de produse! Trebuie să returnezi ce nu ți se potrivește și să plasezi o nouă comandă cu mărimea dorită.

Vrem că tu să porți doar ce ți se potrivește perfect:

  1. Adaugă formularul de retur completat în colet, alături de produsul pe care vrei să îl returnezi.
  2. Specifică pe colet ”RETUR MORILLO.RO” și trimite-l la adresa:

    CzechLogistic – MORILLO.RO

    Intravilan Arad, DN69 FN, VGP PARK (depozit FAN Courier)

    310059 Arad


  3. Contravaloarea produsului returnat îți va fi rambursată în cel mult 14 zile calendaristice de la ridicarea returului.

Nu este posibil returul coletului personal la sediul firmei FAN COURIER sau prin Poștă, acesta trebuie ridicat de către o firmă de curierat și livrat la adresa menționată mai sus.

Observații

Completează cu atenție formularul și apoi adaugă-l în colet cu produsele pe care vrei să le returnezi. Dacă nu mai deții formularul de retur, îl poți descărca din acesta pagină Descarcă formularul de retur (format PDF). De asemenea, poți scrie propria declarație de retragere din contract sau ne poți trimite orice altă declarație neechivocă prin e-mail.

Taxele de transport NU vor fi rambursate! NU trimite coletul "cu plata la livrare" – firma de curierat nu are posibilitatea tehnică de a primi un astfel de colet și acesta va fi returnat la adresa de unde a fost ridicat, fiind plătite taxele de transport TUR - RETUR

Produsele pot fi returnate doar cu etichetele atașate și fără urme de purtare sau spălare!

Eșți răspunzător pentru diminuarea valorii produsului, că urmare a utilizării acestuia într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile funcționării produselor.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@morillo.ro


RECLAMAȚII

Făcând cumpărături în magazinul nostru, puteți fi siguri 100% că veți primii un produs original, care deține etichetele și logoul producătorului. Fiecare produs este acoperit de o garanție de 2 ani, timp în care poate fi reclamat. Această regulă implică toate produsele noastre, chiar și cele achiziționate în timpul promoțiilor.

În cazul în care ai primit un produs neconform, te rugăm să ne contactezi folosind adresa de email office@morillo.ro

Dorim să soluționăm toate plângerile, dar, din păcate, în unele cazuri nu putem face acest lucru. Trebuie să avem indicii reale că prejudiciul a rezultat din vina producătorului. Prin urmare, evaluați starea articolelor și asigurați-vă că defectele nu sunt rezultatul utilizării sau a întreținerii necorespunzătoare.

Rețineți, motive pentru reclamații nu constituie:

- consumul natural al bunurilor
- deteriorarea mecanică
- reparații independente
- un alt mod de utilizare, decât cel recomandat
- nerespectarea instrucțiunilor de spălare
- neadaptarea temperaturii potrivite pentru călcare

Dacă sunteți siguri că produsul este potrivit pentru reclamații, descărcați formularul de reclamații pentru îmbrăcăminte sau încălțăminte, completați-l și plasați-l în cutie împreună cu produsul reclamat.

Cum depuneți o reclamatie?

CLICK AICI PENTRU A DESCĂRCA FORMULARUL DE RECLAMAȚII
Formular pentru îmbrăcăminte

Instrucțiuni:

Puteți depune o reclamație trimițându-ne prin e-mail poze cu produsul și defectele împreună cu formularul de reclamație completat. În acest fel vă putem procesa reclamația fără a fi nevoie să trimiteți produsul la noi.

1. Trimiteți-ne poze ale produsului defect la office@morillo.ro și atașați și formularul de reclamație completat.

2. După ce primim o evaluare preliminară de la departamentul nostru de reclamații, vă vom informa despre posibile soluții. Vă vom trimite răspunsul nostru (pozitiv sau negativ) prin e-mail sau vă vom cere să ne trimiteți produsul înapoi pentru o evaluare mai detaliată a defectului.

3. Dacă reclamația dvs. este pozitivă, vă putem oferi următoarele: rambursare parțială (puteți păstra produsul), rambursare integrală (vom rambursa valoarea completă a produsului, dar va fi necesar să ne returnați produsul defect , rambursarea se va face la primirea produsului defect de către Biroul de reclamații), repararea produsului reclamat sau, în unele cazuri, schimbul cu un produs nou.

4. Dacă pozele nu sunt suficiente pentru a vă procesa reclamația sau dacă este planificată repararea sau schimbul produsului defect, vă vom cere să returnați bunurile defecte conform procedurii de returnare. Reclamația dvs. va fi procesată în termen de 14 zile de la primirea coletului. Dacă Biroul de Reclamații decide să repare produsul, vă vom trimite produsul reparat în termen de 30 de zile.


PLATFORMA ODR
Dacă achiziționați bunurile în calitate de consumator, ai dreptul să utilizezi calea extrajudiciară de soluționare a litigiilor și de revendicare prin Platforma Interactivă de Soluționare a Disputelor Online (ODR), în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 524/2013 al Parlamentul European și al Consiliului din 21 mai 2013 privind sistemul online de soluționare a litigiilor în materie de consum și modificările la Regulamentul (CE) nr. 2006/2004 și la Directiva 2009 / CE.

Platforma ODR este un instrument interactiv pus la dispoziția consumatorilor din Uniunea Europeană prin care se poate depune o plângere. Link către platforma SOL: https://ec.europa.eu/consumers/odr

În același timp, am dori să te informăm că utilizarea acestui sistem de soluționare a litigiilor de către noi nu este obligatorie.

Dorim să îți reamintim că adresa de e-mail la care ne puteți contacta pentru a soluționa orice situație office@morillo.ro